Introductie

Wij zijn opzoek naar een Allround Tandartsassistent voor 16-24 uur per week die graag wil werken in een moderne praktijk in Zaanstad.

Organisatie

Met persoonlijke zorg, aandacht en adviezen streven wij ernaar dat iedere patiënt met een goed gevoel de praktijk verlaat. Een gezond gebit valt of staat bij een goede mondhygiëne. Preventieve behandelingen zorgen ervoor dat gebit en tandvlees in goede conditie blijven. De praktijk is modern met flexibele openingstijden, waar een persoonlijke benadering centraal staat en ook kinderen zich op hun gemak voelen. Zij werken altijd met hetzelfde vaste team van professionals bestaande uit 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten en een preventie assistent.

Functie

Als tandartsassistent werk je nauw samen met verschillende tandartsen binnen onze praktijk. Het spreekt voor zich dat je alle ins en outs van het assisteren onder de knie hebt. Wij zoeken een teamspeler die zich inzet voor onze gezellige praktijk. Iemand die iedere dag weer het maximale voor onze patiënten, de praktijk en collega’s wil leveren. Een frisse geest en doorzettingsvermogen.

Functie-eisen

  • Het is fijn als je al kennis hebt van Exquise
  • Afgeronde opleiding (MBO) tandartsassistent
  • Bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring binnen een tandartsenpraktijk
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Goede Nederlandse taalvaardigheid
  • Kennis van WIP-richtlijn; Kennis van hygiëne en infectiepreventie in het kader van het steriliseren en desinfecteren van behandelruimten, materialen en instrumenten;
  • Kennis van instrumentarium en tandheelkundige materialen;

Aanbod

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en wil je werken in een team met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@weallshare.nl of neem contact op met onze recruiters: 085-0605085.

Inlichtingen

Meer weten? Bel met onze recruiters: 085-60601260 of mail naar vacature@jobwerk.nl

Sollicitatie

Direct solliciteren? Dat kan ook via vacature@jobwerk.nl of via de onderstaande sollicitatiebutton. Vergeet niet je CV mee te sturen liefst in Word).