Introductie

Opdrachtgever is al meer dan 50 jaar een gerenommeerd Makelaars kantoor in de Zaanstreek en IJmond.Wij weten als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een organisatie. Oktober 2019 opende Brantjes Bedrijfsmakelaars een 4e vestiging in IJmuiden om ook hier onze klanten optimaal te kunnen bedienen en te groeien als organisatie. Met kantoren in Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Wormerland en Zaanstad timmeren we hard aan een succesvolle weg. Beschik jij over een uitgebreid netwerk, waarin alle branches en sectoren vertegenwoordigd zijn en ben je op de hoogte van de landelijke en regionale markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Al tientallen jaren zijn we een gerenommeerde partij op de regionale vastgoedmarkt. Onze portefeuille omvat doorlopend verkoop- en verhuuropdrachten van zakelijk onroerendgoed van klein tot groot. We zijn onze klanten ook van dienst met aankoop- en aanhuur- opdrachten. Daarnaast zijn taxaties en ontwikkelingen in de nieuwbouw een belangrijk deel van ons dagelijks werk. Met onze collega’s van de woningmakelaardij, taxaties, verzekeringen en hypotheken, bieden we een breed pakket aan diensten voor ondernemers en beleggers.

Voor ondernemers is het essentieel om een betrouwbare inschatting te hebben van de actuele marktwaarde van het vastgoed, als basis voor het maken van goede strategische of bedrijfseconomische beslissingen. Bijvoorbeeld bij een overname of een fusie. Maar ook voor de balans of de fiscus. Wij helpen onze klanten graag met het taxeren van het bedrijfsmatige vastgoed. Onze taxatierapporten bieden inzicht en zijn begrijpelijk. Opdrachtgever is geaccrediteerd TMI-taxateur. TMI is de taxatiestandaard voor waarderingen van commercieel vastgoed en verhuurd residentieel vastgoed (verhuurde woningen). Onze TMI-rapporten voldoen aan de hoogste standaarden en eisen die de markt stelt. Onze taxateurs zijn uiteraard geregistreerd bij NRVT en lid van de NVM.

Functie

Met je collega’s van de woningmakelaardij, taxaties, verzekeringen en hypotheken, biedt je een breed pakket aan diensten voor ondernemers en beleggers. Samen verkennen met onze klanten verken je de mogelijkheden. Een kantoorruimte, een restaurant, een productiebedrijf of een grote bedrijfshal: we gaan op zoek naar opties. Dat doen we in ons eigen netwerk van zakelijk onroerend goed en via andere kanalen, zodat de klant zo snel mogelijk kan starten of verhuizen. Als ervaren bedrijfsmakelaar heb jij de expertise in huis om ondernemers te ondersteunen en te adviseren.

Je begeleidt hen met een vakkundige en efficiënte aanpak. Samen met je klant kom je tot het beste resultaat. Vastgoed is een waardevol goed, dat met jouw deskundige advies het best tot zijn recht komt. Samen met je collega’s van Beze bedrijfsmakelaar biedt ondernemers een breed scala van diensten aan met de focus op commercieel vastgoed, van bedrijfsruimte, kantoorruimte, bouwgrond, winkelruimte tot horeca. kijkt verder dan de aankoop en verkoop, en aanhuur en verhuur. Je bent uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Met die kennis kun je ondernemers en zoekers adviseren over de beste locaties, het juiste gebruik van een pand, mogelijke herontwikkeling en opties voor nieuwbouw. Of een ondernemer nu vragen heeft over verkoop of verhuur van een bedrijfspand? Of naar de mogelijkheden die er zijn voor een bepaalde locatie of ontwikkeling? Jij bent voor hen de adviseur en business partner.

Functie-eisen

  • Je beschikt over ijzersterke commerciële en administratieve skills;
  • Klantgericht, gastvrij, accuraat, stressbestendig, representatief en collegiaal;
  • Je neemt initiatief en beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Je gaat door het vuur voor je klanten;
  • Eens in de vier weken ben je op donderdagavond en op zaterdag beschikbaar;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en functioneert het beste in een team.
  • Je bent je in het bezit van je RM-RT certificering (NVM) en een geldig rijbewijs B.

Aanbod

Mochten we het er samen over eens zijn dat je bij dit bedrijf op het goede adres bent dan willen wij je daar graag goed voor belonen. Rekeninghoudende met jouw kennis en ervaring. Daarom bieden wij je een uitstekend salaris, een auto van de zaak en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daar komen we vast samen uit!

Inlichtingen

Onze recruiter Makelaardij & hypotheken: 085-0601260 of mail naar vacature@jobwerk.nl

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton of via vacature@jobwerk.nl Vergeet niet je CV met pasfoto bij te sluiten. (Liefst in Word.)