Introductie

Project Engineer Energietransitie, fulltime.1406 is een technisch dienstverlener met een bijzondere focus op de “mens achter de techniek”. Het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve oplossingen is onze passie waarmee we onze opdrachtgevers ondersteunen bij alle uitdagingen die de complexe energietransitie met zich meebrengt.

Organisatie

Onze Engineers vormen het technische geweten van 1406, maar weten ook dat budget en planning belangrijk zijn. Ze bijten zich als projectleider van de ontwerpfase samen met adviesbureaus, leveranciers en de aannemerij vast in complexe technische vraagstukken, zoals: hoe kunnen we bestaande woningen op warmte aansluiten, zodat ze van het gas af kunnen, zonder overlast voor de bewoners? Waar halen we duurzame warmte vandaan en hoe koppelen we LT bronnen aan HT netten? De Project Engineer zorgt dat het voorlopig ontwerp gemaakt wordt en vervolgens dat onze partners de details uitwerken. Het leuke van 1406 is dat je op verschillende vlakken inzetbaar bent. We combineren projectenwerk met werken en meedenken aan technische innovaties.

Functie

  • Jij krijgt de vrijheid om kansen te pakken die passen bij jouw kwaliteiten. Jouw werkdag Binnen 1406 zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.
  • Dinsdagochtendochtend. Je start de dag met een overleg met je collega engineer over de optie om met een lange gestuurde boring onder het spoor door de andere kant van het centrum te ontsluiten. Samen brainstormen jullie over mogelijk opties.
  • Na dit overleg ga je in gesprek met een grote aannemer. Onze klant wil twee wijken gasloos maken. Een supergaaf project! Je hebt voorgesteld om te experimenteren met een nieuwe contractvorm. Hiermee wil je de kennis van de aannemer beter benutten en hem de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe het werk zo slim mogelijk uitgevoerd kan worden. Het gesprek verloopt goed en je bent tevreden met de stap die gezet is in de samenwerking met zo’n belangrijke partner!
  • Tijdens de pauze ga je een rondje hardlopen met je collega’s. Nu we steeds meer thuis werken gebruik je de dagen dat je op het kantoor bent om goed bij te praten met je collega’s waarmee je die dag hebt afgesproken om samen te werken.
  • De tijd vliegt voorbij! Voordat je afsluit, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor de maandelijkse toolbox. Dit keer is dat ‘Werken op hoogte’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas!Functie-eisen

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding, ervaring in de ondergrondse infra, installatietechniek of energietechniek? En wil je jezelf graag verder ontwikkelen? En vind jij het leuk om nieuwe klanten te helpen met alle uitdagingen van de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als een NS businesscard, Iphone en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons goed geregeld. Om je fit te houden mag je voor, tijdens of na een dag hard werken zelfs gratis sporten. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

Wij zijn een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien. Hoe leren we elkaar kennen? Bij 1406 gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. In verband met de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zullen de kennismakingsgesprekken op dit moment digitaal plaatsvinden.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen, 085-0601260 of via vacature@jobwerk.nl

Sollicitatie

vacature@jobwerk.nl, vergeet niet je CV en motivatiebrief mee te sturen. Wanneer je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.