Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze Makelaar (RM/RT) uit of uit de omgeving van de Zaanstreek. Ben jij die lokale commerciële topper en makelaar die vanaf dag één mede eigenaar zou willen worden van deze bloeiende makelaardij. Zo ja, dan komen wij graag in gesprek met jou.

Organisatie

De opdrachtgever is een makelaardij met ruime ervaring in de Zaanstreek die zowel actief is binnen de woning- als het bedrijfsmatige en verhuur van vastgoed ook voeren zij regelmatig taxaties (NWWI) uit. Heb jij de ambitie om binnen een aantal jaren volledig je eigen makelaardij te runnen, dan zijn er bij deze opdrachtgever mogelijkheden tot directe of geleidelijke overname. Ook zijn er ver- en aanhuur en B.O.G. activiteiten en voeren zij regelmatig taxaties (NWWI) uit.

Functie

Je bent een allround makelaar-taxateur en NVM-lid. Daarnaast ben je zéér ondernemend en kun je, klanten werven en binden aan jezelf en het bedrijf. En natuurlijk zet je daarbij de klant op de 1e plaats en begeleid je de klant alle vragen en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt of het nu gaat om aan- en verkoop, aan- en verhuur, B.O.G. of taxaties. Jij bent van nature het gezicht van de zaak.

Functie-eisen

  • Je bent Register makelaar en taxateur!
  • Je hebt een aantal jaren ervaring
  • Je bent ondernemend & ambitieus
  • Je hebt lef en kunt goed beslissingen nemen
  • Je hebt oog en hart voor je klanten

Aanbod

Je kunt samen met de huidige eigenaar het bedrijf gaan runnen waarbij de huidige eigenaar de hoofdrol steeds meer aan jou zal laten en binnen een aantal jaren het bedrijf geheel aan jouw goede zorgen overlaat. Eén en ander natuurlijk in goed overleg. Daarnaast start je natuurlijk met een prima salaris een auto van de zaak etc… Uiteraard is dit niet je prioriteit. Je toekomst ligt immers in je eigen handen!

Inlichtingen

Afdeling makelaardij & hypotheken: 085-0601260

Sollicitatie

vacature@jobwerk.nl, vergeet vooral niet je CV en motivatie bij te sluiten.