Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als allround monteur technische dienst met vrijheid, diversiteit en uitdaging binnen een snel groeiend bedrijf? Als allround monteur bij de Dürüm Company NL ben je dan aan het juiste adres.

Organisatie

Dürüm Company NL is een snelgroeiend bedrijf en door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van de productie van hoogwaardige Tortilla’s in Nederland. Het succesgeheim van Dürüm Company NL ligt in de ambitie om klanten natuurlijke, hoogwaardige en exclusieve producten te leveren. Duurzaam ondernemen en kwaliteit zijn twee belangrijke kernbegrippen binnen de bedrijfsvoering van Dürüm Company NL. Wij zijn continu bezig met het implementeren van hogere productveiligheid en productkwaliteit normen. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor iedere doelgroep; horeca, retail, groothandel, ziekenhuizen, scholen, catering, luchtvaartmaatschappijen, etc. Dürüm Company NL levert meerwaarde door innovatieve, gezonde en hoogwaardige producten te bieden aan haar klanten. Onze tortilla’s are made with love in de Zaanstreek to All Over the World.

Functie

Er komt heel wat kijken bij de productie van onze producten (tortillas, wraps en piadinas) in een industriële omgeving met een verscheidenheid aan moderne machines. Je werkt aan al onze machines en installaties, zoals: mengers, ovens, transportbanen, koelers verpakkingsmachines, transport middelen, gebouwen magazijnen. Naast het onderhouden en repareren van onze productiemachines vindt jij het ook leuk om de machines en installaties te verbeteren en om mee te denken en bouwen aan de uitbreidingen binnen ons snel groeiende bedrijf.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een opleiding afgerond op minimaal niveau MBO 3 of 4 (in één van de studierichtingen: werktuigbouw, elektrotechniek, vliegtuigtechniek, autotechniek, mechatronica of soortgelijke opleiding)
  • Je hebt dus kennis van en ervaring met werktuigbouw, elektrotechniek en metaaltechniek
  • Je vindt het leuk om machines en installatie te verbeteren of te optimaliseren
  • Je neemt initiatief
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk
  • Je bent full time beschikbaar

Aanbod

Wij bieden we jou:

  • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werken in dagdienst (mogelijk in toekomst aangevuld met consignatie)
  • Bereidheid tot consignatiedienst
  • We beginnen met een tijdelijk contract, bij gebleken geschiktheid wordt dit daarna een vaste aanstelling

Inlichtingen

Is je belangstelling gewekt? Voor meer informatie kun je bellen met 085-0605085 en vragen naar Guido Hoogeveen.

Sollicitatie

Bij Guido Hoogeveen via vacature@jobwerk.nl. Vergeet niet je CV mee te sturen, liefst in Word.