Introductie

Hou van Hout is op zoek naar enthousiaste, ervaren meubel- en interieurbouwer. Hou van Hout is een jong bedrijf met een nieuwe kijk op het vak van meubel- en interieurbouw. Voor particulieren en bedrijven worden maatwerk meubels en interieurs naar wens van de klant gemaakt, waarbij geen project te gek is.

Organisatie

Hou van Hout combineert moderne vormgeving met ambachtelijke kwaliteit. Met liefde voor het vak worden design, bewerkingen, materialen, verbindings-technieken en uitstraling gecombineerd. Daardoor hebben alle vervaardigde meubels en interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit, maar ook een unieke uitstraling die volledig aansluit bij de klantwensen’. Sinds de start in 2012 heeft het bedrijf een stabiele groei doorgemaakt en begint aan een nieuw fase aan het eind van haar 8e levensjaar. Daarbij is een uitbreiding en verhuizing van de werkplaats (nu in Zaandam) voorzien. Daarbij is er behoefte ontstaan om het team uit te breiden.

Functie

Je komt te werken in een klein, gezellig, hardwerkend, informeel, no-nonsens team. Aan de hand van ontwerpen en (werk)tekeningen produceer je zelfstandig (onderdelen van) de uiteenlopende maatwerk meubels en interieurs zowel handmatig als met behulp van verschillende machines en gereedschappen. Je begeleidt en houdt toezicht op de werkzaamheden van de (junior) meubelmakers binnen de werkplaats of op locatie bij de klant, bij het plaatsen en monteren van het meubilair. Hierbij draag jij zorg voor het gebruik van het juiste gereedschappen, de juiste materialen waaronder massief hout, plaatwerk en fineer, en natuurlijk de veiligheid.Je kan gevraagd worden om de planning te verzorgen en/of het inkopen van materialen.

Functie-eisen

  • Deze functie vergt ruime ervaring, kennis en inzicht.
  • Maar ook eigen initiatief, gevoel voor kwaliteit en correcte communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt oog voor detail en je bent nauwkeurig.
  • Je bent in bezit van minimaal een relevante MBO diploma, bijvoorbeeld aan het HMC of HAVO diploma met een aanvullend gerichte beroepsopleiding.
  • En je bent in bezit van rijbewijs B/BE.
  • Je bent werkzaam onder leiding van de eigenaar, een zeer ervaren meubel- en interieurontwerper en -bouwer.

Aanbod

  • Een uitdagende functie binnen deze jonge, enthousiaste, kleine, groeiende, maatwerk meubilair en interieur ontwikkelaar en producent.
  • We bieden je een voltijds dienstverband voor bepaalde tijd aan, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris en overige vergoedingen zal worden gebaseerd op de CAO Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven en zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Team recruitment NH, telefoon: 085-0601260 of via email: vacature@jobwerk.nl

Sollicitatie

Team Recruitment NH, vergeet niet je CV en motivatiebrief bij te voegen. Liefst in Word.