Introductie

Vacature medewerker rapportage:

Een interessante uitdagende functie bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Ben jij de sociaal vaardige en daadkrachtige administrateur met een sterke persoonlijke drive? Dan maken wij graag kennis met je! Reageer via de solliciteerbutton.

Organisatie

Als medewerker van onze instelling werk je met kinderen, jongeren en hun omgeving die om welke reden dan ook hulp nodig hebben. Soms binnen het eigen gezin en soms in een pleeggezin. We bieden specialistische hulp in situaties waar het even tegen zit. Samen met het gezin, verzorgers en bijvoorbeeld de school, bepalen we welke hulp het beste past. Centraal staat wat het kind, de jongeren en het gezin nodig hebben.

Functie

In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het maken van financiële (maand)rapportages en analyses en het voorbereiden van het jaarverslag. Je verzorgt cijfermatige analyses voor de concern- en businesscontrollers. Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van de planning & control cyclus. Ook krijg je te maken met zaken als AO/IC en risicomanagement en deze zijn jou dan ook niet onbekend.

Functie-eisen

Je hebt minimaal hbo- werk- en denk –niveau of heb je de MBA opleiding afgerond. Je hebt drie tot vijf jaar werkervaring en bent toe aan een tweede loopbaanstap. Heb jij minder ervaring? Dan nodigen wij je toch uit om te solliciteren;

  • Ervaring bij een zorgorganisatie is een pre.
  • Je beschikt over een brede blik, hebt uitstekende analytische vaardigheden en kennis van het financiële vak opgedaan in een complexe organisatie.
  • Je bent kritisch en kan je onafhankelijk opstellen.
  • Uitstekende vaardigheden in Excel.
  • Vaardigheden in het analyseren en vertalen van de beleidsvoornemens naar managementinformatie en rapportages, opstellen van budgetten, uitvoering geven aan de planning & control cyclus en opstellen van financiële rapportages,
  • Je bent bedreven in het werken met boekhoudsystemen en je hebt een gedegen kennis van informatiesystemen.

Aanbod

  • Wij bieden je een uitdagende baan in een organisatie met een prettige werksfeer waar nog genoeg te ontwikkelen is. Je standplaats is Zeist.
  • Wij bieden je een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie tot verlengen naar een vast contract.
  • Salariëring in schaal 9 met een maximumsalaris van € 3.888,56 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) – afhankelijk van je relevante werkervaring.
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-Jeugdzorg.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen 085-0601260

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV via vacature@jobwerk.nl of via de solliciteerbutton (vacaturenummer 20210339). Je kunt reageren tot en met 24 maart. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 30 maart 2021. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.