Introductie

(Junior) medewerker Planning en Office Management m/v voor één van onze opdrachtgever. Opdrachtgever is een producent van tortilla’s en wraps gevestigd in West Knollendam. Onze producten worden 24/7 ter plekke geproduceerd en verkocht aan supermarkten en groothandels in en buiten Europa. Binnenkort zal er een nieuwe productielijn in bedrijf genomen worden waardoor er bij ons op kantoor een vacature is ontstaan.

Organisatie

Opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf en door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van de productie van hoogwaardige Tortilla’s in Nederland. Het succesgeheim van het bedrijf ligt in de ambitie om klanten natuurlijke, hoogwaardige en exclusieve producten te leveren. Duurzaam ondernemen en kwaliteit zijn twee belangrijke kernbegrippen binnen de bedrijfsvoering van opdrachtgever. Zij zijn continu bezig met het implementeren van hogere productveiligheid en productkwaliteit normen. Zij hebben een uitgebreid assortiment voor iedere doelgroep; horeca, retail, groothandel, ziekenhuizen, scholen, catering, luchtvaartmaatschappijen, etc. Zij levert meerwaarde door innovatieve, gezonde en hoogwaardige producten te bieden aan haar klanten. De tortilla’s are made with love in de Zaanstreek to All Over the World.

Functie

Je zult bij ons op kantoor worden ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals daar zijn het bemannen van de receptiebalie, het regelen van transporten en het telefonisch te woord staan van klanten. Er zal in de praktijk nog veel meer bij komen kijken en daarom zijn wij op zoek naar een veelzijdige en stressbestendige collega die het leuk vindt om zich binnen een klein team volledig te kunnen ontplooien. Mogelijkheden tot groei zijn ruimschoots aanwezig.

Functie-eisen

Wij vragen:

  • Een afgeronde MBO opleiding logistiek of vergelijkbaar
  • Een flexibele instelling
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van de Duitse en / of Turkse taal strekt tot aanbeveling
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Ons bedrijf is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer, dus dat is iets om rekening mee te houden.

Aanbod

Je komt direct bij opdrachtgever in dienst. Zij bieden jou een salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring.

Inlichtingen

Afdeling recruitment: 085-0601260

Sollicitatie

vacature@jobwerk.nl, vergeet niet je CV en motivatiebrief mee te sturen.