Introductie

(Senior) Beheertechnicus, voor de Randstad.

Organisatie

Opdrachtgever is wereldwijd marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland meer dan 5.000 medewerkers op vele locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen zij opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Zij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen ze de klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan ze hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Binnen het team bestaat de ambitie om nog verder te groeien in de exploitatie van WKO-systemen. Je zult daarom binnen de afdeling Operations in het exploitatieteam komen te werken, welke o.a. bestaat uit collega beheertechnici, service coördinatoren, assetmanagers en contractmanagers. Samen zorgen wij voor de warmtevoorziening bij toonaangevende klanten. Jouw werkgebied is met name regio Rotterdam-Amsterdam.

Functie

Als (Senior) Beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische installaties die in exploitatie zijn bij opdrachtgever. Het gaat hierbij voornamelijk om duurzame warmte-koude-opslag (WKO) in de Randstad. Dit betekent dat je onderhoud uitvoert, storingen verhelpt en onderaannemers aanstuurt en controleert. Vervolgens koppel je dit terug aan de service coördinator en verantwoordelijke assetmanager. Aangezien de WKO projecten ons eigendom zijn en zich op het terrein van klanten en afnemers bevinden, ben jij het gezicht van onze organisatie. Het is dus ook belangrijk om representatief voor de dag te komen en zowel particuliere als zakelijke klanten te woord te kunnen staan. Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn:

 • Analyseren en structureel verhelpen van (complexe) storingen
 • Voorbereiden en uitvoeren van reparaties en onderhoud
 • Begeleiden en ondersteunen van onderaannemers
 • Frequent inspecteren van de duurzame warmte-koude installaties in jouw regio voor een rapportage over de prestaties en condities van de installaties
 • Ondersteuning bieden aan de assetmanager bij het opstellen van onderhoudsconcepten en het meerjaren onderhoudsplan
 • Toezien op het nakomen van afspraken op het gebied van kwaliteit en veiligheid en het periodiek uitvoeren van veiligheidsrondes
 • Periodiek 24/7 consignatiedienst lopen als 3e lijn (waarbij 1e lijn de servicedesk en 2e lijn een collega technicus op locatie is)
 • Terugkoppelen van bevindingen, uitkomsten van werkzaamheden en onderhouden van klantcontact.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een klantgerichte, enthousiaste en flexibel ingestelde technicus aangevuld met goede communicatieve en administratieve vaardigheden. Met jouw technische kennis weet je de installaties altijd in topconditie te houden. Heb je enige ervaring als Beheertechnicus en ben je toe aan een next step, dan is dit een geweldige functie voor jou. Opdrachtgevers bieden jou namelijk de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen! Om een goede invulling te kunnen geven aan deze rol beschik je verder over de volgende kwalificaties en competenties:

 • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) elektrotechniek, werktuigbouwkunde of AOT
 • Enige werkervaring binnen het vakgebied;
 • In het bezit van minimaal VCA-Basis en NEN3140 VP
 • Kennis en/of ervaring in Meet & Regeltechniek en GBS-en (bijv. Priva Blue ID) is een pré;
 • Een organisator die zich verantwoordelijk voelt voor de installatie
 • Een collega die positief is, stressbestendig is en graag samenwerkt met anderen!

Aanbod

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, kansen om jezelf te ontwikkelen en een werkomgeving waar jouw mening telt. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard horen daar een laptop, telefoon en bedrijfsauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen 085-0601260

Sollicitatie

Guido Hoogeveen 085-0601260, vergeet niet je CV mee te sturen. Liefst in Word.