Introductie

Autotechnicus Volkswagen, 40 uur

Ben je Autotechnicus en ligt jouw expertise bij de bedrijfswagens? Wil jij graag aan de slag bij dé marktleider van personenwagens? Zoek jij naar een werkgever met een mensgerichte cultuur en die oog heeft voor jouw ontwikkeling? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wegens succes en groei in Volkswagen personenwagens zijn wij op zoek naar uitbreiding voor het Broekhuis in Zwaag.

Organisatie

Opdrachtgever is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreft de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast circa 50 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. In ons brede dienstverleningspakket hebben wij daarnaast 11 schadeherstelbedrijven, waar uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld. Opdrachtgever biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied.

Dat je bij ons ruim 1.500 collega’s hebt, betekent niet dat je bij ons een nummer bent. Integendeel! Bij Broekhuis draait alles om de kracht van het team op de vestiging. Je hebt de kans om deel uit te maken van het team van Broekhuis Volkswagen SEAT Skoda in Zwaag. Ons team bestaat uit 35 enthousiaste collega’s. Het is voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken. Bovendien is het voor ons belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit onze sleutel tot succes is. Jij past bij ons als jij je daarin herkent en net als wij wil gaan voor het motto: “alles voor een enthousiaste klant.”

Functie

Als Bedrijfswagentechnicus hoeven we je dit natuurlijk niet uit te leggen, maar toch sommen we het voor je op!

 • je repareert en onderhoudt bedrijfsauto’s van klanten;
 • je lost storingen op;
 • je signaleert meerwerk;
 • je verricht APK-keuringen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO-opleiding richting autotechnicus;
 • een certificaat APK keurmeester is een pré;
 • je staat open voor flexibele werktijden;
 • een aantal jaren werkervaring als autotechnicus.

Aanbod

 • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie;
 • een no-nonsense omgeving met collega’s die gemotiveerd en kundig zijn;;
 • dé enige echte sleutelfunctie van heel Nederland;
 • door merkspecifieke cursussen te volgen een specialist worden in je vak.

Inlichtingen

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen, bel dan met onze afdeling recruitment autobedrijven: 085-0601260.

Sollicitatie

Vacature@jobwerk.nl vergeet niet je CV en je motivatie mee te sturen. (Liefst in word.)